Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea unor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor informatiilor furnizate de site.
SC Global Quality Solutions  SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare prealabila.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.automed.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, este proprietatea SC Global Quality Solutions SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul SC Global Quality Solutions  SRL a oricaror elemente din cele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.
Informatiile din acest site, pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel, intr-un alt document sau material, fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Securitatea datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Global Quality Solutions  SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este facturarea si identificarea ca si client.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare expedierii coletului. Refuzul dvs. determină imposibilitatea expedierii coletului.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate catre terti.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor printr-o cerere scrisa adresata on-line prin intermediul formularului CONTACT.

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Date neaparat necesare pentru facturarea pe persoana fizica: nume si prenume,  adresa de resedinta.
Date neaparat necesare pentru facturarea pe firma: nume societate comerciala, cod fiscal, nr. inregistrare Registrul Comertului, cont bancar, banca, adresa sediu social, nume si prenume delegat.
Datele dvs. personale vor fi folosite de SC. Global Quality Solutions S.R.L., numai in scopul declarat al acestui site si anume la facturare si la identificarea unica a clientului.
Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a se trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
SC Global Quality Solutions  SRL, se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.
In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor nostri, vi se va cere acordul explicit.
 

COMANDA, RETRAGERE

Clientul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor  in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda urmarind pasii indicati. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta, aceasta urmand a fi confirmat de catre vanzator telefonic sau prin email. Adaugarea unui bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, nici rezervarea automata a bunului.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

In cazul in care un bun  comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea bunului, in situatia in care acesta a fost achitat de catre cumparator , in termen de maxim 14 zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul a comunicat vanzatorului prin email intentia de a renunta la comanda.

In cazul in care cumparatorul solicita retragerea  in cadrul termenului legal de retragere de 14 zile, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere. Suma va fi returnata pentru comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer -> prin virament bancar.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in acest site sunt marci inregistrate ale companiilor respective.
Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
Toate informatiile prezentate pe site-ul www.automed.ro sunt furnizate fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate.
In cadrul informatiei prezentate pot aparea erori cauzate de tastare ori sistem.
Toate informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere sau non-ilegale.
In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati, pentru a putea lua masurile care se impun.
Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.
SC Global Quality Solutions  SRL si partenerii sai, nu vor fi responsabili in urmatoarele cazuri:
- in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site
- pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe acest site
- pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut, care pot conduce la orice fel pierderi
- orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.automed.ro si orice incercare de frauda, care va fi raportata autoritatilor competente
Orice conflict aparut intre parti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se va soluţiona prin arbitrajul Tribunalului Arbitral in Transporturi de pe langa Asociatia Romana pentru  Transporturi Rutiere  Internationale în conformitate cu Codul arbitral in transporturi si activitati anexe.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma responsabilitatea deplina asupra actiunilor sale.